Thursday, May 2, 2013

✿ Hanya Tuhan yang Tahu ✿

Assalamualaikum w.b.t

Ekceli malam nie cik anis should study for tommorrow test . But i didn't do so . Are u crazy anis ? U have a test tomorrow but u did not study for it ! Oh mann ! =,='

Truthfully cik anis tak dak mood langsung nak baca . Even nak pegang bukak tengok ckit pon tak . I have forced myself but its not work . Pasepa tataw jadi macam nih malam nih . Siang tadi elok jek dok ber'huhaa' dengan besties suma . Haiyaaa apa nak jadi laa dengan kaw nihh . Ketuk jugak satgi 

Tapi kan masa cik anis dok putar koleksi lagu yang ada dalam simpanan Mr. Inspiron nih , terkena lah pulak satu lagu nih dengan mood cik anis malam nih . Haiyoo buleh pulak macam tuh . Memang betoi la katakata yang cik anis jumpak dalam ti-el tuwipter nih . Lebih kurang camnih la bunyik dy .

"Lagu akan dihayati kalaw dengar masa tengah gembira . Tapi lirik akan lebih difahami masa tengah berduka atau bersedih "
Betoi dak betoi dak ? Hahahah . Cuba la try test tengok ;)


Terima kasih ^_^ 

Sunday, April 21, 2013

✿ salam dari bukit larut ✿

Assalamualaikum w.b.t


Macam yang cik anis cakap petang nie nak jalan jalan before balik kedah . So kitorang pon datang la ke Taiping . Engat nak panjat Bukit Larut .

Tapi nasib tak menyebelahi kami . Elok masok je pintu Bukit Larut , hujan turun mencecahi bumi . Sebab dah masok kitorang pon berenti bawah pondok .

Bila dah duduk lama lama dengan dikelilingi hujan , tetiba datang ilham nak conteng conteng . Tapi elok nak mula mencoret , dah ajak balik .

Idea pon dah terbang melayang dibawa angin lalu . Sebagai tanda maaf tengok la buah tangan cik anis untuk korang .

Terima kasih ^_^